SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vuxen/Motion

Vill du bli bättre i badminton och få ett rejält träningspass en gång i veckan?

 

Västra Frölunda Badminton erbjuder träning på motionsnivå för föräldrar eller andra intresserade som vill spela badminton som motionsträning men samtidigt förbättra sina badminton kunskaper.

Nu under Vårterminen 2023 planerar vi att fortsätta med vår vuxen/motionsgrupp och är du förälder till någon av våra ungdomar i klubben eller vill du lära dig spela badminton/fortsätta att spela badminton? Vi är både nybörjare och spelare som har hållit på i flera säsongen.

 

Vi spelar på måndagar kl 21-22 i Sportarenan med start den 23/1 och avslutning 3/4 med ett uppehåll v.7. Våra seniorspelare/tränare i klubben kommer att altenera som tränare för passen - de är grymma tränare! Anmälan görs till info@frolundabadminton.se, ange Vuxen/Motion Subject/Ämne eller anmäl er genom att fylla i anmälan om medlemskap nedan. Vi behöver vara minst 8 spelare för att det skall bli av. 
Kostnaden för 11 gånger är 1200 + 200 kr i medlemsavgift.

 

Anmälan: Medlemskap och fyll i formuläret.

 

Varmt Välkommen!

 
vi stödjer Frölunda
Snabblänkar