SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Best on Court

Bästa träningen för barn i åldrarna 6-11 år.

 

Västra Frölunda Badminton fortsätter till Våren 2024 med Best on Court.

 

Best on court (BOC) bygger på en dansk succé där barnen har minst en förälder med sig till varje träningspass. Fler ledare på passen innebär bättre kvalitet och därmed lär sig barnen grunderna i snabbare takt vilket är både roligt och motiverande. Det är instegsgruppen för alla som vill börja träna i VF.

 

På varje pass finns det minst en huvudtränare (oftast fler) som har ansvar för planering och genom­förande, men tränaren tar hjälp av föräldrarna vid övningarna. Varken du som förälder eller ditt barn behöver ha några förkunskaper i badminton. Racket och bollar finns att låna av klubben.

 

Fokus ligger på grundläggande träning gällande motorik, teknik, taktik och fotarbete, alltså sådant som barnen har god nytta av i sitt fortsatta badmintonutövande. Några roliga uppvärmningslekar samt en avslutningsstafett mot föräldrarna är också uppskattade moment på träningarna.

 

Låter ovanstående intressant och vill du/ni spela/prova på hos oss i VF Badminton? Kom gärna och testa en gång och se om det är kul. Lättast är att skicka ett mail till badmintonskolan@frolundabadminton.se för att testträna i BOC. Om man sedan vill fortsätta så anmäler man sig via vårt anmälningsformulär.

 

Best on Court: (VT 2024 startar v.2 14/1)
 
Dagar         Tider               Ålder*
 
Söndag     15.00-16.00     Nybörjare mellan 6-8 år
Söndag     16.00-17.00     Nybörjare mellan 9-11 år
 
Plats: Sportarenan
 
Terminsavgift VT 2024:
- Träning 1 gång/vecka är 1500 kr/termin (barn + förälder)
 
Medlemsavgift:
- 200 kr/år
 
Träningsavgift + medlemsavgift betalas in via utskickad faktura. Man kan börja under terminens gång, beroende på hur långt terminen gått kan det bli en reducerad avgift.
 
Tränare & huvudansvarig: Putra
 
Anmälan: Medlemskap (eller klicka på "ANMÄLAN BADMINTONSKOLAN" upp till höger) och fyll i formuläret
 
Övrigt: Ingen organiserad träning under röda dagar eller på skolloven. Terminsavslutning i början av juni.
 
Frågor? Prata med ansvarig tränare för Best on Court, kontakta Felix Angtorp via info@frolundabadminton.se eller ring 073-310 68 60.
 

Vi syns på badmintonbanan!

 
vi stödjer Frölunda
Snabblänkar