SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Träningsgrupper

Vad kul att du är intresserad av att börja spela badminton. Vi välkomnar både nya och erfarna spelare till vår förening! För barn och ungdomar har vi sedan lång tid tillbaka en stor badmintonskola och ett flertal tävlingsgrupper för Junior/Senior för de som kommit lite längre i utvecklingen. Dessutom har vi vuxen/motionsgrupp där vi lär ut grunderna i badminton till vuxna.

 

Best on Court

Bästa träningen för barn i åldrarna 6-11 år och bygger på en dansk succé där barnen har minst en förälder med sig till varje träningspass

 

Badmintonskolan

Badmintonskolan är för barn och ungdomar i åldrarna 8-15 år. Verksamheten är till för nybörjare och man kan träna 1-3 gånger/vecka efter skoltid.

Som nybörjare börjar du med att lära dig grunderna i vår badmintonskola och i takt med att du utvecklas så flyttas du vidare till mer avancerade träningsgrupper.

 

Funminton

Funminton är en träningsgrupp för till för skolungdomar i åldrarna 13-19 år som vill börja spela badminton, eller som redan har spelat badminton tidigare. Erfarna tränare kommer att ta hand om dig och lära dig spela badminton. Vi spelar även mycket matcher under träningstillfällena. Vi välkomnar dig som tycker badminton är kul, oavsett nivå och ambition!

 

Ungdom

Från Badmintonskolan har man sedan möjlighet att gå vidare i föreningens juniorverksamhet i olika tränings/tävlingsverksamheter. Vi fortsätter att träna på grunderna i badminton. Vi repeterar det vi gått igenom i Badmintonskolan och tränar även olika slag med och utan förflyttning till bollen.

 

Junior/Senior

Västra Frölunda Badmintonklubb är en badmintonklubb på svensk elitnivå. Vi har mångårigt deltagande i elitserien med flertalet svenska mästerskapstitlar. Vi har genom åren odlat fram en stor mängd spelare på svensk och internationell elitnivå

Vi erbjuder en träningsmiljö som möjliggör för juniorer och seniorer som vill satsa på badminton.

 

Vuxen/Motion

Kanske har du själv tränat som barn och vill fortsätta eller så är du helt ny men vill bli bättre i badminton och få ett rejält träningspass en gång i veckan?

Västra Frölunda Badminton erbjuder träning på motionsnivå för föräldrar eller andra intresserade som vill spela badminton som motionsträning men samtidigt förbättra sina badminton kunskaper.

 

Mer info om grupper och tider mm finns på respektive sida ovan.

 
vi stödjer Frölunda
Snabblänkar