Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Västra Frölunda Badminton!

Västra Frölunda Badminton är en ideell förening med stora ambitioner som bedriver både breddverksamhet och elitverksamhet. Vi har badmintonskola, senior- och ungdomsträning och motionsgrupp.

VFB har sin klubblokal och bedriver sin verksamhet i Sportarenan, Åkered/Näset, Göteborg.

Seriesammandrag 2
2019-10-12 20:00
I helgen genomfördes årets andra seriesammadrag, för laget i Div 3 blev det en kortare resa till Åby. Desto längre för Div 1 laget som fick åka till Tranås.
GotElit 2019
2019-10-06 22:00

Det var många Frölundaspelare i farten i helgens GotElit, tävlingen som är ett samarrangemang mellan Frölunda, Åby, Askim och Göteborgs Badmintonklubb.

Frölunda arrangerade i år U15 där 96 spelare var anmälda och under lördagen spelades 230 matcher i Sportarenan, och på söndagen spelades semi- och finaler i Askim tillsammans med de övriga klasserna.

Vinst för hemmalaget Aura i mötet mot Frölunda
2019-09-16 22:00

Det var förväntan i luften när Aura från Malmö spelade sin första match på hemmaplan i Badmintonligan i måndagsmatchen mot Frölunda. Båda lagen förlorade sina matcher i första omgången i förra veckan, och ville nu gärna börja plocka poäng och det blev Aura som lyckades och vann med 5-1. Bakom vinsten låg framför allt Auras starka landslagstrio Emma Karlsson, Johanna Magnusson och Jacob Nilsson. De tre var inblandade i fyra av lagets segermatcher.

Frölunda har ett ungt lag på herrsidan och vår rutin och erfarenhet spelade roll för matchens utgång. Vi var bättre i dag. Men sedan vill jag ge Frölundas Frida Lindström en eloge för hennes vinst i damsingel mot Frederikke Lund,  Frida spelade klokt och bra, säger Maria Magnusson, lagledare i Aura.

BMK Aura - Frölunda måndag 16/9 kl.18.30
2019-09-16 06:00
Se och stötta Frölunda i bortamatchen mot Aura i Malmö!

För er som inte kan vara på plats i Malmö så kan ni följa matcherna via live-streaming hos SolidSport på Frölundas egen kanal och samtidigt stöttar du Frölunda!
Prova på badminton gratis
2019-09-12 08:30
Vill du prova på att spela världens snabbaste sport? Då har du kommit rätt!

Nu startar Höstterminen upp, Badmintonskolan börjar V36. 
Vi håller öppet hus lördagen den 14/9  kl 10-13 i Sportarenan, Åkered/Näset.

Du tar med inneskor och vattenflaska, racket, boll och bana finns att låna utan kostnad!

Är du sugen på att anmäla dig till höstens badmintonskola redan nu? Jättekul! 
Se länk till Badmintonskolan

Varmt välkommen att prova på att spela Badminton!
 
vi stödjer Frölunda
Snabblänkar