Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen till Västra Frölunda Badminton!

Välkommen till Frölunda Badminton’s nya hemsida från 1 januari 2018. Hemsidan är fortfarande under uppbyggnad och kommer att vara det under första halvåret 2018.

Alla nyheter eller annat nytt innehåll kommer bara att publiceras på vår nya hemsida. För den information som saknas under uppbyggnaden hänvisar vi till vår gamla Hemsida.

Välspelade matcher i Västsvenska Ungdomsspelen i helgen
2018-10-14 09:46

I går blev det en lång dag för många av våra ungdomar som deltog i Västsvenska Ungdomsspelen. Västra Frölunda hade med spelare i alla åldersklasser från U9 upp till U17. Det blev många jämna matcher och prispallen var flitigt besökt av Frölundaspelarna.

Frölunda - Trollhättan, en spännande match
2018-10-03 11:27

I kväll spelades årets andra match i Eliserien mot Trollhättan, en på förhand jämn match och det blev det också. Zvonimir Durkinjak debuterade och som han gjorde det, stabil seger i HS1, en mycket sevärd spelare som blir en stor tillgång för oss. I mixeden kommer Sanne Ekberg och Gustav Björkler inte riktigt upp i sin högsta nivå och tappar mot ett starkt danskt par med 1-3. I damsingel debuterar Ella Söderström, i en mycket välspelad match tappar även hon mot starkt danskt motstånd. I HS 2 blir det en rysarmatch där tyvärr Joel Hansson tappar med minsta marginal i avgörande set. Erik Angervall och Zvonimir öppnar starkt i HD och vinner första set och har även setboll i andra men det vill sig inte riktigt och de tappar med 1-3. I den avslutande matchen gör Sanne och Ella en mycket bra damdubbel men får ge sig mot danskorna. Det blir 1-5 men vi är riktigt nära 3-3. 

Börja spela?
2018-09-29 11:44Badminton är en härlig sport som går att spela i alla åldrar. Fånga tillfället där ni, förälder och barn, får spela tillsammans. Under ledning av förre OS-spelaren Tomas Johansson bedriver vi vår ”Best on Court” verksamhet. Där är du som förälder med och spelar och lär ditt barn. Superkul att göra det tillsammans!


Vi har platser kvar i vår grupp på söndagar kl 10-11.30. Kom ner och testa, och läs gärna mer om vår badmintonskoleverksamhet. Info finns under fliken träningsgrupper/ badmintonskolan alt Best on court. Samtliga vardagar har vi badmintonskoleverksamhet, så det finns säkert någon dag/tid som passar dig.


Varmt Välkommen!
Seriestart för våra lag
2018-09-23 07:00
Div 4 Laget
Under lördagen startade årets badmintonserier och det var premiär för det nya tredjelaget i Div 4 på hemmaplan och andralaget åkte till Halmstad för Div 2.
 
vi stödjer Frölunda
Snabblänkar