SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Best on Court

Bästa träningen för barn i åldrarna 6-11 år.

Västra Frölunda Badminton fortsätter under hösten 2020 med Best on Court.

Best on court (BOC) bygger på en dansk succé där barnen har minst en förälder med sig till varje träningspass. Fler ledare på passen innebär bättre kvalitet och därmed lär sig barnen grunderna i snabbare takt vilket är både roligt och motiverande.

På varje pass finns det minst en huvudtränare (oftast fler) som har ansvar för planering och genom­förande, men tränaren tar hjälp av föräldrarna vid övningarna. Varken du som förälder eller ditt barn behöver ha några förkunskaper i badminton.

Fokus ligger på grundläggande träning gällande motorik, teknik, taktik och fotarbete, alltså sådant som barnen har god nytta av i sitt fortsatta badmintonutövande. Några roliga uppvärmningslekar samt en avslutningsstafett mot föräldrarna är också uppskattade moment på träningarna.

Tider: söndagar mellan kl. 09.00-10.00 ("nybörjare") och kl. 10.00-11.00 ("fortsättning"), med start v35 den 30/8 (inget den 11/10 eller under höstlovet v44) och med avslutning i början av december,  preliminärt den 6/12.

Plats: Sportarenan

Tränare, huvudansvarig: Tomas Johansson

Tycker du och din son eller dotter att detta låter intressant?

Anmälan: Medlemskap (eller klicka på "ANMÄLAN BADMINTONSKOLAN" upp till höger) och fyll i formuläret

Kostnad: 1350 kr (barn + förälder)

Har du frågor är du givetvis varmt välkommen att kontakta Västra Frölunda Badminton på info@frolundabadminton.se.

 
vi stödjer Frölunda
Snabblänkar